Frans Polynesiëtransformator voor het type 10kV-vakHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voo

  • vrijgavetijd:2022-09-09 12:48:38
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:447
  • Korte omschrijving:

    Frans Polynesië,De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Frans PolynesiëTransformer driefasetr

Artikel inhoud

De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a,Frans PolynesiëTransformer driefasetransformator, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Frans Polynesiëtwee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Shurugwi.De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Frans Polynesiëtransformator voor het type 10kV-vakHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Visuele controle voor de controle van de transformator

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Afdeling verkoopDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Frans PolynesiëElektrische transformator, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


Frans Polynesiëtransformator voor het type 10kV-vakHoe doe je goed werk als je mislukkingen wilt voorkomen?



Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Afdeling beheerWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Hoe droge transformator te selecteren

Fabrikant van transformatoren

Frans PolynesiëGeluidsoplossing van droge transformatoren

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

FransPolynesiëOverige productinformatie
  • Delft.Home binnen kleine liftKies nu waar de details op moeten letten

    Delft.Home binnen kleine liftKies nu waar de details op moeten letten

  • Barletta.Vast hydraulisch hefplatformOnderhoud

    Barletta.Vast hydraulisch hefplatformOnderhoud

  • Abony.Hydraulisch platform hydraulisch heffenHet verbeteringseffect van het patroon is relatief bepe

    Abony.Hydraulisch platform hydraulisch heffenHet verbeteringseffect van het patroon is relatief bepe

  • Yunnanfrance. kgmMobiel hydraulisch hefplatformKan de dikte van de film het vermogen om stralen te b

    Yunnanfrance. kgmMobiel hydraulisch hefplatformKan de dikte van de film het vermogen om stralen te b

  • Shanhaiguan.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe het juiste gereedschap en programma te sele

    Shanhaiguan.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe het juiste gereedschap en programma te sele

  • Shanhaiguan.kgmHandleiding hydraulisch hefplatformWet op de bescherming van pijpleidingen

    Shanhaiguan.kgmHandleiding hydraulisch hefplatformWet op de bescherming van pijpleidingen

  • Shanhaiguan.kgmMobiel hydraulisch hefplatform van de liftUpgraden van de lay-out van de industriële

    Shanhaiguan.kgmMobiel hydraulisch hefplatform van de liftUpgraden van de lay-out van de industriële

  • Shanhaiguan.kgmHydraulische instapbrug mobiel typeWat veroorzaakt verstopping?

    Shanhaiguan.kgmHydraulische instapbrug mobiel typeWat veroorzaakt verstopping?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!